Anasayfa » » 2011 Yılının En İyi Logoları

2011 Yılının En İyi Logoları


Logo of the Day Sitesinin yaptığı oylamanın sonuçları açıklandı. 31 Aralık 2011 tarihinde oylamaları biten yarışmanın kesin sonuçları 21 Ocak 2012 tarihinde açıklandı. 2011 yılı için her ay için bir logo oylamaya sunuldu. Her aya bir logo düşünce 12 ayrı birinci ile karşı karşıya kaldık.  2009 ve 2010 yıllarında da düzenlenen yarışma tasarımcılar tarafından büyük ilgi görmüştü. Yalnızca kendisi tasarımlarınız ile değil beğendiğiniz logoları da önerebileceğiniz bir yarışmaydı. Logoları tasarımcıları ile birlikte görelim...


2011 Ocak ayının birincisi olan logo Bread & Breakfast isimli işletme için yapılan kahve fincanı ve ekmek görüntüsünü birleştiren logodor. Zeminde açık mavi renk üzerine negatif alan kullanılarak bir finca kahve ile ekmek işlenerek amacına uygun birlogo olmuş.Tüm gün kahvaltı sloganıyla hizmet veren Bread & Breakfast şirketi şu an bu logoyu kullanıyor.Logonun tasarımcısı Sigal Vilenski'dir.

Şubat ayının birincisi olan logo ise Fronk & Knife isimli şirkete Nick Sickelton tarafından yapılan logodur.



Mart ayının logosu Peru için yapılan logodur. Bir dekorasyon firması olan Peru bu logonun değişik renklerdeki versiyonlarını kullanmaktadır. Logo İssue şirketi tarafından tasarlanmıştır.


 


Nisan Ayının logosu Redkroft firması tarafından The New Record Co. isimli şirkete yapılan logodur.




Mayıs ayının birincisi olan logo Edge Board firması için  Hampus Jageland tarafından tasarlanan logonun ilginç bir kullanım şekli olması onu diğer logolardan ayıran en önemli özelliğidir. Logonun kullanımını ve kullanım şeklini görmek için buraya tıklayabilirsiniz.



Haziran ayının birincissi olan logo Fashion Law İnstitute firmasına aittir.  New York'taki Fordham Hukuk Fakültesi'nin açtığı yeni bir merkez olan Moda Hukuku Araştırma Enstitüsü moda sektörünü etkileyen yasalarla ilgili  alanındaki öğrencileri eğitmek için kuruldu.Logo Pentagram şirketi tarafından tasarlanmıştır.

Temmuz ayının birincisi olan logo özel bir durum ile karşı karşıyadır. Ceza evindeki mahkumların yaptığı minderler ve yastıkları değerlendiren bir firmanın logosudur. Pazarlama unsuru olarak bu ürünleri imal eden mahkumları kullanıyor.Hücrelerde yapılan bu ürünlere ilgi oldukça büyük , logonu tasarımcısı ise Partners isimli şirketdir...


Ağustos ayının logo birincisi Mashradio şirketi için Voov tarafında yapılan logodur. Logo üzerindeki radyo anteni ile frekans objeleri görülüyor.
 

Eylül ayının logo biricisi Lamp of Wine isimli şirkete LUKS isimli şirket tarafından tasarlanan logodur. Logo a bir şarap bardağı ile bir avizeyi açıkça görmek mümkündür.


Ekim ayının logosu ise Richard Arthur Stewart tarafından Fast Eddies Barber için tasarlanmış logodur.

Kasım ayının logosu Chicago'da bulunan CityTech IT Consultants isimli şirket için tasarlanan logonun tasarımcısı ise bilinmiyor.


 
Aralık ayının birincisi olan logonun tasarımcısı Hatchmarks tarafından Bright Carrot isimli şirket için yapılmıştır.

Yukarıdaki logorların oylamaları buradaki sitede yapılmış ve bu site kaynak olarak gösterilmiştir.






0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!