Anasayfa » , » Kripto Yatırımcısına Tavsiye-2

Kripto Yatırımcısına Tavsiye-2

Borsanın kurtları yani usta traderlar, yatırım yaptığınız koinin sahipleri, balinalar(girdikleri piyasaya yön verecek kadar büyük para sahibi kurtlar) yahut da marketi idare eden botlar gibi faktörler bütün teknik analizleri devre dışı bırakabilir. Yani o piyasaya siz yön veremezsiniz , teknik analizlerin işe yaradığı durumlar olsa da yapılan şey en nihayetinde bir tahmindir ve tedbirsiz davranıp herşeyinizi yatırmaya ya da araştırmadan içine atlamaya kalkmayın.



Büyük takipçileri olan sosyal medya hesaplarının bile kendi ceplerini düşündükleri için yanlış yönlendirme potansiyelleri yüksek yahut da böyle niyetleri olmasa bile yaptıkları tahminden öteye geçemez(içerden önemli haber alan adam zaten yükseleceğini bilir ve diğerleri satın alıp fiyatı yükseltmeden önce bütün varını yoğunu koyar diye düşünüyorum).


Bunların yanısıra, fake profile sahip birileri bizimle iletişime geçse kaale alıp cevap bile atmayacakken, insanlar kolay para kazanma hırsıyla kim olduğu belli olmayan insanların sosyal medyadan paylaştığı tüyoları!! hemen ciddiye alıp elindeki herşeyi yatırmaya kalkıyor. En basit mantıkla, kişi veya bu amaçla biraraya gelmiş kişilerin oluşturduğu gruplar fiyatı düşük olan bir koini alır ve yükselmesini beklemektense insanlara algı yönetimi uygulayarak o koini onların da satın almasını sağlar.

 Talep artınca fiyat yükselir, daha önce koini düşük fiyattan almış olan bu kötü niyetli kişiler çıkış yapar. Kime güvendiğini bile bilmeden balıklama atlayan normal insanlar, fiyatların düşmesini izleyip yükseleceğini umut ederler.

Kaynak:
https://koinbilgisi.com/kripto-yatirimci-icin-tavsiyeler-2/

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!